Levering & service

Levering van elk meubel is mogelijk.
Een meisjesbed, een van onze kajuitbedden. Deze kleur beits heet Old Brown.

Levering hoort ook bij onze service. Daarom worden onze meubels bezorgd door het hele land. Door de afwijkende maten wordt het door ons zelf gebracht. We maken altijd een afspraak met u over de gewenste leverdatum en -tijd. Wij rekenen met een vaste vergoeding voor bezorging op basis van de afstand vanaf Urk:

  • Tot 50 km: €35,-
  • Tot 100 km: €70,-
  • Tot 175 km: € 100,-

Bezorgkosten voor de rest van Nederland en de waddeneilanden op aanvraag.

Moet uw bestelling bezorgt worden op een locatie hoger dan de 2e verdieping en is er geen lift? Geeft dit dan aan bij de bestelnotities, het is mogelijk dat wij hulp nodig hebben om grote meubels boven te krijgen.

Afhalen in Tollebeek

Natuurlijk kunt u uw bestelling ook afhalen op afspraak. De werkplaats is gevestigd in Tollebeek, vlakbij Urk. Afhalen is altijd gratis. Bel of mail ons voor een afspraak zodat u zeker weet dat wij aanwezig zijn. Weet u niet zeker of de meubels in uw auto of aanhanger passen? Neem dan even contact op, wij geven u graag de maten van het bouwpakket door.

Montage bij u thuis

Al onze meubels worden geleverd als bouwpakket. U kunt met onze aanwijzingen zelf eenvoudig het meubel in elkaar zetten. Alle benodigde schroeven en dergelijke worden bijgeleverd. Maar als u het liever door ons laat doen, kunt u ook gebruik maken van onze montage-service. Wij zullen de meubels dan ter plekke voor u monteren op de juiste plek in huis. De kosten daarvan zijn € 35,- en kunnen direct contant betaald worden aan diegene die het meubel voor u in elkaar zet.

Bekijken in showroom te Urk

Een deel van ons assortiment bedden kunt u bekijken in de showroom van Mazereeuw Slaapcomfort. U vindt deze showroom aan Westwal 5 in Urk. Voor openingstijden kunt u de website raadplegen: mazereeuwslaapcomfort.nl

Onze algemene voorwaarden en voorwaarden voor levering

U kunt onze algemene voorwaarden hier lezen.

gebeitst meisjesbed met laden