Over JOAB

JOAB Houten Meubels is opgericht in 2014 en maakt originele en mooie meubels van steigerhout en vurenhout. In de werkplaats op Urk worden de meubels vakkundig in elkaar gezet. Wij werken met eigen ontwerpen maar kunnen ook uw ontwerpen en ideeën omzetten tot meubels.

Wij geven splintergarantie: wij garanderen dat uw meubels geen splinters hebben. Het hout is goed afgewerkt en geschuurd. Want dat is natuurlijk prettig voor u en veilig voor kinderen. Ook plaatsen wij de schroeven zo dat u ze niet ziet. De meubels worden zoveel mogelijk blind geschroefd. Als dit niet mogelijk is worden de schroeven verzonken en gevuld met eigen materiaal, dat na opschuren bijna niet opvalt in het meubel.

Wij leveren de meubels als onbewerkt hout of gebeitst. Wij geven u veel keuze voor de kleuren beits: wij werken met 5 standaard kleuren maar kunnen elke kleur beits leveren. Door beitsen wordt het hout extra beschermd tegen vlekken, vuil en beschadiging. De kleuren beits kunnen ook een mooi effect geven, zo kan het hout oud lijken, een kleur krijgen of een witte waas krijgen met de whitewash beits. De nerven en de structuur van het hout blijven goed te zien. We hebben ook dekkend witte beits, zodat de meubels egaal wit zijn. Dit geeft een chic effect en is vooral geschikt voor meubels binnenshuis. Wij adviseren u graag over de geschikte kleur en type beits voor uw meubels. JOAB staat voor kwaliteit, écht Hollands vakwerk en maatwerk.

Benieuwd naar wat JOAB nog meer kan leveren?

Neem een kijkje in de webwinkel of neem contact op met uw eigen idee! Of bekijk enkele van onze bedden in de showroom van Mazereeuw Slaapcomfort te Urk.

showroom houten meubelsWilt u onze bedden eens in het echt bekijken?

Een deel van onze bedden kunt u bekijken in de showroom van Mazereeuw Slaapcomfort. U vindt deze showroom aan Westwal 5 in Urk. Voor openingstijden kunt u de website raadplegen: mazereeuwslaapcomfort.nl