Over ons

JOAB Houten Meubels is opgericht, 25 oktober 2014, en maakt originele en mooie meubels van vurenhout en douglashout. In de werkplaats op Urk worden de meubels vakkundig in elkaar gezet. Wij werken met eigen ontwerpen maar kunnen ook uw ontwerpen en ideeën omzetten tot meubels.

Wij geven garantie: wij garanderen dat uw meubels geen splinters hebben. Het hout is goed afgewerkt en geschuurd. Want dat is natuurlijk prettig voor u en veilig voor kinderen. Op onze bedden geven wij `levenslange` garantie op constructie.   

Wij leveren de meubels als onbewerkt hout of gebeitst. Wij geven u veel keuze voor de kleuren beits. Staat uw kleur er niet tussen? Wij kunnen alle ralkleuren mengen. Door beitsen wordt het hout extra beschermd tegen vlekken, vuil en beschadiging. Er bestaat ook de mogelijkheid om het gebeitste af te werken met een harde transparante vloerlak laag. Dan is het schoonhouden, d.m.v. een vochtige doek binnen een enkele minuut gebeurt. De nerven en de structuur van het hout blijven goed te zien. We hebben ook dekkend witte beits, zodat de meubels wat egaler wit zijn. De nerf en noesten zijn dan nog wel licht te zien. Dit geeft een chic effect en is vooral geschikt voor meubels binnenshuis. Wij adviseren u graag over de geschikte kleur en type beits voor uw meubels. 

JOAB Houtenmeubels staat voor kwaliteit, écht Hollands vakwerk en maatwerk.